Accesorii

Gama noastra extinsa de accesorii a fost dezvoltata pentru a completa echipamentul dumneavoastra Thermo King si a fost testata conform standardelor noastre riguroase pentru a asigura o durabilitate exceptionala.

Selecteaza categoria

filtru combustibil

  • Problemele legate de combustibil sunt una dintre principalele cauze ale opririlor sistemului, care pot duce la intarzieri de livrare si costuri neprevazute.

Senzor combustibil ultrasonic

  • Senzorul de nivel al combustibilului UltraSonic ofera o monitorizare precisa a combustibilului.

Baterie EnergyOne

  • Indiferent de vreme, aveti nevoie de o baterie care sa va porneasca unitatile zi de zi. Alternativa este timpul de nefunctionare, costul reparatiilor si termenele limita nerespectate. Flota frigorifica trebuie sa fie total de incredere.

panou solar

  • Panourile solare Thermo King ofera o solutie de gestionare durabila a energiei pentru unitatile frigorifice de camioane si remorci, crescand durata de viata a bateriei, reducand in acelasi timp consumul de combustibil si emisiile.
Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.