frigoblock

FRIGOBLOCK GmbH a fost fondata in 1978 si s-a dezvoltat rapid intr-un producator de top de unitati frigorifice de transport complet electrice in Germania. Numele FRIGOBLOCK a devenit de atunci un cuvant de referinta pentru unitatile frigorifice de transport puternice, ecologice si rentabile si este unul dintre cei mai importanti furnizori din Europa.

Seria FK

Echipamente frigorifice pentru camioane, adaptate pentru activitati intense de distributie. Vaporizatorul este complet integrat in unitatea exterioara, fara pierderea inaltimii de incarcare in spatial de marfa.

Seria FK 2

Noua generatie de echipamente de racire electrice, pentru activitati de distributie urbana, avand niveluri scazute de emisii, de zgomot si consum de combustibil.

Seria hK

Echipamente frigorifice pentru remorci si semiremorci, montare frontala ideala pentru sistemele de tractiune si semiremorci, va permite sa utilizati tot spatiul pretios.

Seria eK/dk

Daca aveti nevoie de controlul temperaturii in combinatii de camion si remorca puteti integra complet unitatea frigorifica EK sub nivelul caroseriei sau unitatea EK, pentru montaj la nivelul superior al suprastructurii, in nisa.

INVERTER TECHNOLOGY

Avand o experienta in domeniu de peste 40 de ani, FRIGOBLOCK este principalul producator de sisteme de generare a curentului cu antenare de la motor, omologate de producatorii de camioane. Generatoarele electrice pot fi furnizate in variante de racire cu aer sau cu lichid, in functie de aplicatie.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.