Sisteme inregistrare temperatura

Thermo King produce unitati de control al temperaturii de inalta performanta pentru tot felul de companii de transport si logistica din lantul de frig. Ne asiguram ca incarcatura dumneavoastra ramane intr-o stare optima de la inceput pana la sfarsit.

Selecteaza categoria

TouchLog

  • TouchLog este un data logger inovator, cu functii avansate pentru a raspunde nevoilor multiple. Accentul principal este pe citiri precise, optiuni flexibile de export si o interfata intuitiva.

USB Logger

  • Acest inregistrator de date masoara si stocheaza pana la 16.382 de umiditate relativa si 16.382 de citiri de temperatura peste intervale de masurare de la 0 la 100%RH si de la -35° la +80°C.

TracKing

  • Punerea in functiune a acestor date va ofera posibilitatea de a urmari si urmari livrarile individuale in flota dvs. Veti putea demonstra nivelurile de temperatura, veti indeplini cerintele de reglementare si veti putea raspunde instantaneu la noile provocari.

TrailerTrak

  • TrailerTrak este o solutie de gestionare a remorcii bazata pe GPS, care ofera clientilor starea istorica si in timp real a remorcii informatie. TrailerTrak functioneaza atat cand remorca este legata, cat si nelegata, ceea ce duce la o utilizare imbunatatita a activelor.
Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.