despre Thermo King

Thermo King a fost pionierul controlului temperaturii transportului in 1938 si de atunci a ramas lider mondial. Astazi, solutiile noastre includ sisteme de control al temperaturii pentru camionete, camioane, remorci, vagoane feroviare, containere aeriene, maritime si intermodale. Plus produse HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat) pentru vagoane de metrou, vagoane de cale ferata si autobuze.

PRODUSE ALIMENTARE, FARMACEUTICE SI MULTE ALTELE

Solutiile noastre imbunatatesc calitatea vietii prin protejarea si ingrijirea produselor care conteaza pentru oamenii de pretutindeni. De la mancarea pe care o consumam – proaspata, refrigerata si congelata – la produse farmaceutice, flori, masini de lux, vopsea, componente de calculator, electronice, instrumente muzicale si multe, multe altele. Tehnologia noastra de refrigerare si control al temperaturii mentine aceste produse sensibile la temperatura optima, indiferent de conditiile ambientale.

CONCENTRATI PE CEEA CE CONTEAZA.

Ne angajam sa oferim un standard de asigurare care este inegalabil oriunde.

PERFORMANTA SI VALOARE

Cel mai mare timp de functionare si fiabilitate

Acesta va ajuta linia de jos atunci cand echipamentul de transport functioneaza in mod fiabil si eficient. Echipamentele Thermo King si-au dovedit fiabilitatea, iar produsele noastre isi pastreaza valoarea mai bine decat oricine altcineva din industrie.

ECONOMII INCORPORATE

Cel mai mic cost total de proprietate

Un design mai bun ofera un cost de proprietate mai mic. Constructia durabila, impreuna cu fiabilitatea si eficienta dovedite, va economisesc bani pentru costurile de service si intretinere. Proiectele noastre durabile dau roade cu un consum redus de energie. Testarea calitatii noastre imbunatateste performanta si timpul de functionare al produsului. Iar ciclurile noastre de intretinere mai lungi va economisesc timp si bani.

SERVICII SI ASISTENTA DE SPECIALITATE

Cea mai extinsa si experta retea de dealeri

Reteaua Thermo King stabileste standardul mondial pentru asistenta pentru servicii. Peste 500 de puncte de service din 75 de tari angajeaza peste 1.400 de tehnicieni instruiti si certificati Thermo King. Indiferent unde mergeti, rareori veti fi la mai mult de doua ore distanta de un punct de service non-stop, disponibil printr-o linie de asistenta multilingva. Iar cu ThermoKare Service and Maintenance Solutions, puteti alege programul de service care se potriveste cel mai bine nevoilor afacerii dvs.

SUSTENABILITATE CONCENTRATA

Solutii sustenabile de top pentru afaceri

Solutiile noastre sustenabile se concentreaza pe obtinerea unui impact pozitiv asupra mediului si pe linia de jos. Prin urmare, oferim motoare diesel mai eficiente si cu emisii mai scazute, care reduc productia de CO2 si va economisesc bani la facturile de combustibil. Oferim control complet al temperaturii electrice si refrigerare hibrida diesel / electrica care reduc facturile de combustibil, respecta cele mai recente si viitoare reglementari si va permit sa functionati mai eficient.

INOVATIE ORIENTATA CATRE CLIENT

Thermo King și-a început viața când cineva l-a întrebat pe Joe Numero dacă ar putea ajuta la menținerea temperaturii pe timpul transportului pentru pui refrigerati. El a acceptat provocarea și, împreună cu geniul ingineresc al lui Frederick M. Jones, cei doi au lansat Thermo King. Nu am uitat niciodată că inovația începe cu nevoile clientului.

CERCETARE SI DEZVOLTARE AVANSATA.

Depinzi de produse de calitate pentru a maximiza profiturile si pentru a oferi liniste sufleteasca. Facilitatile noastre de ultima generatie sunt echipate pentru a livra, cu cele mai noi si mai avansate tehnologii si procese. Colaborand indeaproape cu grupurile noastre de inginerie, examinam modul in care tehnologia afecteaza caracteristicile critice ale produsului. In lumea reala, sistemele si componentele noastre trebuie sa suporte unele dintre cele mai dure si imprevizibile medii. Testarea cuprinzatoare asigura ca acestea fac nota si indeplinesc cerintele noastre stricte de calitate si fiabilitate. Rezultatul este imbunatatirea performantei pe tot parcursul vietii produselor noastre si astfel o satisfactie mai mare a clientilor.

CEI MAI BINE PREGATITI TEHNICIENI

Cand Joe Numero a inceput Thermo King Corporation in 1938, el a subliniat importanta de a avea un produs de inalta calitate sustinut de servicii de inalta calitate. El credea ca oferirea de tehnicieni cu cea mai buna educatie este modalitatea de a oferi sprijin superior clientilor Thermo King. Astazi, Thermo King Training Center este lider in industrie pentru formarea si educatia tehnicienilor. Cursurile de aici sunt concepute pentru a imbunatati calificarea tehnicienilor:

  • cunostinte tehnice ale echipamentelor si industriei;
  • abilitati de gandire critica pentru procedurile de diagnosticare si service;
  • indemanare si expertiza in service, intretinere si reparatii.

O echipa de profesionisti instruiti isi predau cursurile cu cunostintele care provin din ani de experienta in domeniu.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.