Service International Thermo King

Thermo King este constient de importanta fiabilitatii echipamentelor si a suportului de service in industria de transport cu temperatura controlata. Acesta este motivul pentru care compania a creat o retea de statii de service autorizate situate in toate tarile Europei care este cea mai mare din industria de transport cu temperatura controlata. Fiecare statie angajeaza tehnicieni calificati si certificati corespunzator, care sunt gata sa inceapa reparatiile 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

AICI POT FI GASITE INFORMATII DETALIATE DESPRE STATIILE DE SERVICE THERMO KING DIN INTREAGA LUME.

asistenta multilingv Thermo Assistance.

Mai mult, pentru a spori si mai mult siguranta marfurilor transportate, compania a infiintat biroul de asistenta multilingv Thermo Assistance, deschis 24/7, care poate fi contactat apeland la 00800 80 85 85 85.

Un angajat vorbitor de limba romana ofera informatii despre locatia celei mai apropiate statii de service si trimite adresa acesteia la numarul de telefon mobil dat de apelant. La raportarea unui defect, furnizati operatorului urmatoarele informatii: denumirea companiei

  • tipul defectului;
  • model de unitate Thermo King;
  • numarul de telefon al apelantului (sau al soferului);
  • numarul placutei vehiculului;

Apelantul si operatorul trebuie sa convina asupra modului de plata (se utilizeaza detaliile dealer-ului local intr-o garantie de plata); in cazul in care unitatea este acoperita de un contract de servicii, trebuie furnizat tipul de acord.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.