despre Termoport

TERMOPORT SRL este o companie romaneasca care, incepand cu anul 1997, este reprezentantul oficial in Romania al corporatiei americane THERMO KING.

CONCENTRATI PE CEEA CE CONTEAZA.

Ne angajam sa oferim un standard de asigurare care este inegalabil oriunde.

PERFORMANTA SI VALOARE

Cel mai mare timp de functionare si fiabilitate

Acesta va ajuta linia de jos atunci cand echipamentul de transport functioneaza in mod fiabil si eficient. Echipamentele Thermo King si-au dovedit fiabilitatea, iar produsele noastre isi pastreaza valoarea mai bine decat oricine altcineva din industrie.

ECONOMII INCORPORATE

Cel mai mic cost total de proprietate

Un design mai bun ofera un cost de proprietate mai mic. Constructia durabila, impreuna cu fiabilitatea si eficienta dovedite, va economisesc bani pentru costurile de service si intretinere. Proiectele noastre durabile dau roade cu un consum redus de energie. Testarea calitatii noastre imbunatateste performanta si timpul de functionare al produsului. Iar ciclurile noastre de intretinere mai lungi va economisesc timp si bani.

SERVICII SI ASISTENTA DE SPECIALITATE

Cea mai extinsa si experta retea de dealeri

Reteaua Thermo King stabileste standardul mondial pentru asistenta pentru servicii. Peste 500 de puncte de service din 75 de tari angajeaza peste 1.400 de tehnicieni instruiti si certificati Thermo King. Indiferent unde mergeti, rareori veti fi la mai mult de doua ore distanta de un punct de service non-stop, disponibil printr-o linie de asistenta multilingva. Iar cu ThermoKare Service and Maintenance Solutions, puteti alege programul de service care se potriveste cel mai bine nevoilor afacerii dvs.

SUSTENABILITATE CONCENTRATA

Solutii sustenabile de top pentru afaceri

Solutiile noastre sustenabile se concentreaza pe obtinerea unui impact pozitiv asupra mediului si pe linia de jos. Prin urmare, oferim motoare diesel mai eficiente si cu emisii mai scazute, care reduc productia de CO2 si va economisesc bani la facturile de combustibil. Oferim control complet al temperaturii electrice si refrigerare hibrida diesel / electrica care reduc facturile de combustibil, respecta cele mai recente si viitoare reglementari si va permit sa functionati mai eficient.


TERMOPORT comercializeaza intreaga gama de produse THERMO KING, oferind solutii de echipare cu aplicatie in domeniul transportului rutier, naval, cai ferate si aerian. Sistemele THERMO KING se adreseaza atat transportului de marfuri in regim de temperatura controlata, cat si transportului de pasageri.

TERMOPORT functioneaza in sase centre de pe teritoriul tarii (Bucuresti, Cluj, Bacau, Timisoara, Constanta si Brasov),  fiecare centru avand competente in domeniul vanzarii si intretinerii intregii game de produse comercializate.

Pe langa produsele Thermo King, TERMOPORT reprezinta oficial in Romania un numar considerabil de marci de prestigiu din industria aplicatiilor de racire, incalzire si ventilatie pentru sisteme de transport.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.