ALTE PRODUSE

Pe langa produsele companiei THERMO KING, TERMOPORT reprezinta in Romania o gama de marci de prestigiu din domeniul constructiilor de suprastructuri si echipamente pentru autovehicule. Produsele furnizate de catre aceste firme sunt considerate la nivel de excelenta a calitatii de catre utilizatorii europeni. TERMOPORT asigura montaj, accesorii, piese de schimb si service in garantie si post-garantie pentru produsele comercializate, in parteneriat cu furnizorii.

DAVIDSON

DAVIDSON abordeaza o tehnologie noua in constructia incintelor izoterme, combinand folosirea unor materiale de inalta rezistenta si calitate cu realizarea unei izolari termice cu performante ridicate. Toate materialele folosite la executia izolatiei termice sunt de cea mai buna calitate, respectand standardele impuse de reglemementarile in vigoare: conductibilitate termica redusa, rezistenta ridicata la umezeala, rezistenta mecanica excelenta, durabilitate ridicata, greutate specifica mica. DAVIDSON ofera o gama extinsa de produse si servicii, la cele mai inalte standarde: suprastructuri izoterme pentru autoutilitare, amenajari interioare frigorifice, carosari speciale.

ghh-rand

GHH-RAND este recunoscuta ca leader la nivel mondial pentru fiablitate si calitate in fabricarea compresoarelor cu rotoare. Produsele si serviciile acestei companii au la baza decenii de experienta, capacitate tehnologica si un contact permanent cu clientii. Pentru a atinge si chiar depasi cerintele clientilor, echipa de proiectare imbunatateste constant produsele, prin cresterea eficientei si a fiabilitatii. Parte integranta a grupului Ingersoll-Rand, compresoarele GHH-RAND completeaza portofoliul de produse oferite de Termoport in Romania, incepand cu anul 2014. Reteaua nationala proprie de service este principalul avantaj in relatia cu clientii GHH-RAND si ofera acestora confortul unei colaborari de calitate.

dometic

DOMETIC este o companie globala cu o lunga istorie in crearea de produse de varf pentru uz exterior, casnic si profesional. DOMETIC este lider de piata globala in industria de locuinte mobile. Milioane de oameni din intreaga lume folosesc produsele DOMETIC in aplicatii in aer liber, rezidentiale si profesionale. Motivatia companiei este de a crea produse inteligente, durabile si de incredere, cu un design remarcabil, pentru un stil de viata in aer liber si mobil in domeniile alimentatiei si bauturilor, climei, energiei si controlului si alte aplicatii.

kiesling

Suprastructurile frigorifice KIESLING reprezinta cea mai inalta calitate, durabilitate si durabilitate din industrie. Solutiile de echipare frigorifica ale companiei germane sunt produse intr-un mod neutru din punct de vedere climatic, folosind un proces de fabricatie inovator. Pentru sustenabilitatea vehiculelor frigorifice, KIESLING a castigat Premiul European pentru sustenabilitate pentru transport in 2022. Solutiile frigorifice oferite de aceasta firma se adreseaza vehiculelor comerciale cu masa totala cuprinsa in intervalul 3,5 ... 26 de tone, in variantele mono si multi-temperatura.

furgokit

FURGOKIT produce si comercializeaza o gama larga de kit-uri de caroserie pentru autoutilitare, capabile sa satisfaca orice tip de transport sigur si eficient, de la produse personalizate pana la flote. O echipa experimentata de tehnicieni, ingineri si designeri FURGOKIT este capabila sa creeze produse unice, create prin experimentarea continua a noilor solutii de constructie si selectia celor mai bune materiale. Calitatea este garantata de un proces de productie de ultima generatie care permite realizarea de produse gata de utilizare, usor de asamblat, sigure, eficiente si concepute pentru orice nevoie.

Facand clic pe „Accept”, sunteti de acord cu stocarea cookie-urilor pe dispozitivul dvs. pentru a imbunatati navigarea pe site, a analiza utilizarea site-ului si a ajuta la eforturile noastre de marketing.